طرز تهیه یک پیتزا گیاهی خوشمزه؛ پیتزا مارگاریتا
به گزارش مجله معلمی، تا نام پیتزا به میان می آید، عده ای تصور می نمایند که این غذا به هیچ عنوان برای گیاهخواران مناسب نیست و تنها افرادی که گوشت خوار هستند می توانند این غذا را نوش جان نمایند. اگر شما هم گیاهخوار هستید و تصور می کنید که هیچ وقت نمی توانید طعم و مزه پیتزا را امتحان کنید، هم اکنون وقتش رسیده که یک پیتزا گیاهی خوشمزه را آماده کنید و خوشمزه ترین پیتزای دنیا را بخورید. پیتزا مارگاریتا گیاهی به مقدار ای خوشمزه است که حتی کسانی که گوشت خوار هستند هم نمی توانند از این غذای ساده و خوش طعم ایتالیایی چشم پوشی نمایند.
این پیتزا به علت حضور مواد غذایی گیاهی سرشار از ویتامین های مفید برای بدن است و با مصرف آن، نگرانی درباره مسائل ناشی از مصرف غذاهای فست فودی نخواهید داشت. اگر قصد دارید یک غذای متفاوت بین المللی را امتحان کنید و در برنامه غذایی روزانه تان یک تغییر مجذوب کننده ایجاد کنید، این دستور پخت را از دست ندهید. با ما همراه باشید و طرز تهیه پیتزا مارگاریتا را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا گیاهی
- آرد سفید 500 گرم
- مخمر یا خمیرمایه یک قاشق غذاخوری
- شکر یک قاشق چای خوری
- روغن زیتون یک و نیم قاشق غذاخوری
- سس کچاپ تند به اندازه لازم
- ریحان تازه (خردشده) یک قاشق غذاخوری
- سیر (خردشده) یک حبه
- پنیر موزارلا (رنده شده) خرید آنلاین 200 گرم
- گوجه فرنگی میانه دو عدد
طرز تهیه پیتزا گیاهی
مرحله اول
آرد، مخمر و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس 150 گرم آب سرد را با 150 گرم آب جوش ترکیب کنید. یک قاشق چای خوری نمک به آب اضافه کنید و آن را روی مواد بریزید. با این ترکیب دمای آب ولرم می گردد و برای عمل آمدن مخمر مناسب است.سپس روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و آن ها را با یاری یک قاشق چوبی به خوبی ترکیب کنید.
پس ازآن یک دستکش پلاستیکی به دست کنید و خوب خمیر را ورز دهید تا یک خمیر نرم و یکدست حاصل گردد. اگر احتیاج به آب بود، می توانید در طول ورز دادن کمی آب ولرم به خمیر بزنید.
مرحله دوم
پس از آماده شدن خمیر آن را درون یک کاسه چرب شده بزرگ قرار دهید و روی آن را بپوشانید. سپس به مدت یک ساعت خمیر را در جایی که گرم است قرار دهید تا آماده گردد.
مرحله سوم
سینی فر را بیرون بیاورید، سپس فر را روشن کنید و دمای آن را روی 200 تا 220 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. پس ازآن، باید روی خمیر را باز کنید و آن را کمی آرد پاشی نموده و ورز دهید. البته نان پیتزا را با روشی که پیش از این گفته ایم هم می توانید تهیه کنید.
مرحله چهارم
سس کچاپ تند یا سس گوجه فرنگی خانگی، ریحان خردشده و سیر خردشده را درون یک ظرف بریزید و خوب ترکیب کنید. اگر احتیاج دارید که غذا طعم تندتری داشته باشد، می توانید کمی فلفل هم در سس بریزید.
مرحله پنجم
خمیر را به دو یا چهار قسمت تقسیم کنید. سپس تکه های خمیر را به شکل گرد در بیاورید. درنهایت هرکدام از گلوله های آماده شده را با یاری وردنه یا با دست صاف کنید. حتما باید تمام خمیر به صورت یکدست پهن شده باشد تا قسمت های مختلف خمیر به خوبی بپزد.
سینی فر را چرب کنید یا درون آن کمی آرد بپاشید و خمیرهای صاف شده را درون سینی فر قرار دهید. سپس سس آماده شده را روی خمیرها بمالید و گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای خورد نموده و روی سس قرار دهید. درنهایت پنیر موزارلا رنده شده را روی گوجه ها بریزید و پیتزاها را دون فر قرار دهید.
مرحله ششم
حدود 10 تا 15 دقیقه زمان احتیاج است تا خمیر بپزد و پنیر آب گردد. سپس، می توانید پیتزا گیاهی خوشمزه تان را از فر خارج نموده، برش بزنید و نوش جان کنید.
چند نکته
- می توانید روی پیتزا ریحان تازه یا فلفل خردشده بریزید و نوش جان کنید.
- می توانید روی پیتزا پنیر پارمسان گیاهی هم بریزید.
- می توانید از پودر پونه خشک شده، پودر شنبلیله خشک شده یا پودر نعنا خشک شده برای عطری کردن پیتزا بهره ببرید.