طرز تهیه مربای توت فرنگی خانگی

به گزارش مجله معلمی، مربای توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین صبحانه های ایرانی است که می توان آن را با خامه یا کره سرو کرد. فصل های بهار و تابستان برترین فرصت برای تهیه این مربا هسنند. شما می توانید تنها با مقداری توت فرنگی، آب و شکر مربای دلخواه خود را درست کنید. مربا توت فرنگی طرز تهیه آسانی دارد. در این مقاله از مجموعه مقالات خبرنگاران مگ به طرز تهیه مربا توت فرنگی خانگی پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه مربای توت فرنگی خانگی

طرز تهیه مربا هویج خانگی خوشمزه با هل و گلاب

میزان کالری مربای توت فرنگی

در جدول زیر میزان کالری و مواد موجود در هر وعده مربای توت فرنگی نوشته شده است. این میزان کالری بر مبنای وعده غذایی افرادی است که روزانه 2000 کالری دریافت می نمایند.

عنوانمیزان
کربوهیدرات22 گرم
فیبر1 گرم
قند21 گرم
ویتامین C14 میلی گرم
کلسیم4 میلی گرم
پتاسیم37 میلی گرم
چربی0 گرم

برای مطالعه بیشتر: توت فرنگی؛ از خواص شگفت انگیز تا حقایق باورنکردنی

مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی

در جدول زیر مواد لازم برای تهیه یک کیلو مربای توت فرنگی نوشته شده است. شما می توانید بسته به احتیاج خود میزان مواد را تغییر دهید.

عنوانمیزان
توت فرنگی تازه1 کیلوگرم
شکر800 گرم
آب لیموی تازه2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای توت فرنگی

آماده کردن مربای توت فرنگی به زمان زیادی احتیاج ندارد. هر چقدر حجم مواد اولیه کمتر باشد، مربا زودتر آماده خواهد شد. طرز تهیه مربا توت فرنگی فوری نیز مانند مراحل زیر است. تنها کافی است میزان مواد اولیه را به نسبت های یکسان تغییر دهید. طرز تهیه مربا توت فرنگی تصویری به توضیح زیر است:

مرحله اول: آماده کردن توت فرنگی ها

پس از شستن توت فرنگی ها، برگ های آن ها را جدا کنید. اگر توت فرنگی ها بزرگ هستند، می توانید آن ها را به دو یا چهار قسمت تقسیم کنید.

مرحله دوم: حرارت تماشا توت فرنگی ها

  • توت فرنگی ها و شکر را درون یک قابلمه بزرگ بریزید.
  • قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد درون آن را مدام هم بزنید تا شکر کاملا حل گردد.
  • پس از حل شدن شکر، شعله گاز را زیاد کنید تا مواد جوش بیاید.

مرحله سوم: غلیظ شدن مربا

  • مجدد شعله گاز را کم کنید تا مربا کم کم بجوشد.
  • در این مرحله احتمالا روی مربا کف جمع می گردد. کف ها را با قاشق از قابلمه جدا کنید. به مرور مربا شفاف می گردد.
  • پس از گذشت نیم ساعت آب لیموی تازه را به مواد اضافه کنید. این کار باعث می گردد مربا طعم بهتری داشته باشد.

مرحله چهارم: نگهداری مربا

  • قابلمه را از روی گاز بردارید. پس از خنک شدن مربا، آن را درون شیشه های تمیز ریخته و درب ظرف را محکم ببندید.

نکته: استفاده از آب لیمو به ماندگاری بهتر مربا یاری نموده و مانع از کپک زدن آن می گردد.

برای مطالعه بیشتر: با توت فرنگی چی درست کنیم؟ فهرست 12 خوردنی خوشمزه

روش های مصرف مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی را علاوه بر صبحانه، می توانید به عنوان میان وعده نیز بهره ببرید. روش های مختلف استفاده از مربای توت فرنگی عبارتند از:

  • دسر بیسکوییت و مربای توت فرنگی
  • تزیین و طعم دار کردن انواع پنکیک و وافل

برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه پودینگ توت فرنگی؛ دسر خوشمزه ایتالیایی

سخن آخر

روزهای بهار و تابستان فرصت خوبی برای تهیه مربای توت فرنگی است. شما می توانید این مربا را تهیه نموده و برای چند ماه آن را در یخچال نگهداری کنید. طرز تهیه مربا توت فرنگی دونفره نیز ساده است. تنها کافی است نصف لیوان توت فرنگی را با یک چهارم لیوان شکر در قابلمه بریزید. پس از به جوش آمدن مواد، شعله گاز را کم کنید تا مربا غلیظ گردد. برای داشتن مربایی خوش رنگ تر میزانی آب لیمو دبه آن اضافه کنید. رقیق بودن بیش از مربا یا نگه داشتن آن در ظرف های مرطوب باعث کپک زدن مربا می گردد.

منبع

Allrecipes.com

سوالات متداول

1. برای جلوگیری از کپک زدن مربای توت فرنگی چه کاری انجام دهیم؟

برای جلوگیری از کپک زدن مربا، می توانید به آن میزانی آب لیمو اضافه کنید. بعلاوه بهتر است مربا را در ظروف شیشه ای خشک نگهداری کنید.

2. چه عواملی باعث کپک زدن مربای توت فرنگی می گردد؟

استفاده از ظروف خشک، میو ه های سالم و قرار دادن مربا در یخچال از کپک زدن مربا جلوگیری می نماید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 8 تیر 1403 بروزرسانی: 8 تیر 1403 گردآورنده: moelmi.ir شناسه مطلب: 609

به "طرز تهیه مربای توت فرنگی خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای توت فرنگی خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید