طرز تهیه دیپ زیتون و پنیر خانگی؛ یک چاشنی عالی برای دورهمی ها
به گزارش مجله معلمی، یکی از دغدغه های همیشگی دورهمی های محبت آمیز یا جشن تولدهای کوچک خودمانی، پیدا کردن غذاهایی است که باب سلیقه همه باشد. دیپ ها برترین انتخاب به عنوان چاشنی پیش غذا یا چاشنی غذاهای آمده ای مثل فینگرفود هستند. دیپ پنیر یکی از پرطرف دارترین چاشنی هایی است که در دورهمی های خودمانی استفاده می گردد. در این مطلب طرز تهیه دیپ زیتون و پنیر را یاد خواهید گرفت تا سفره دورهمی شما هم خوشمزه تر و هم پر پیمان تر گردد.
مواد لازم برای تهیه دیپ زیتون و پنیر
- زیتون بدون هسته دو پیمانه
- پنیر پنج ستاره آمل کلاسیک خرید آنلاین 200 گرم
- سیر دو حبه
- پودر فلفل قرمز یا پاپریکا 50 گرم
- نمک (اختیاری) یک چهارم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه (اختیاری) یک چهارم قاشق چای خوری
- فلفل دلمه خرد شده (اختیاری) دو قاشق غذاخوری
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه دیپ زیتون و پنیر
مرحله اول
برای آغاز تهیه یک دیپ خوشمزه، ابتدا زیتون ها را به مقدار دلخواه تان خرد کنید و در یک کاسه بریزید. بهتر است مقدار ها نه خیلی ریز باشند و نه خیلی درشت تا طعم یک دستی در چاشنی ایجاد گردد. سیر را پوست بکنید سپس رنده یا ریز کنید. می توانید پیازچه را در این طرز تهیه جایگزین سیر کنید. کافیست پیازچه ها را حلقه حلقه کنید و به زیتون ها اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله از طرز تهیه دیپ زیتون و پنیر، پنیر را به ظرف اضافه کنید و با یک لیسک هم بزنید تا تمام مواد یک دست مخلوط شوند. در همین حین نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. قبل از اضافه کردن نمک، کمی طعم ترکیبات را بچشید. ممکن است مقدار نمک موجود در مواد برای دیپ زیتون و پنیر شما کافی باشد. بخش زیادی از خوشمزگی دیپ پنیر و زیتون ، وجود پنیر است که از پنیرهای پنج ستاره آمل برای تهیه این دیپ استفاده کردیم. در پنیرهای پنج ستاره ترکیبی از چندین طعم مختلف وجود دارد. به طور مثال، در ترکیبات پنیر پنج ستاره آمل کلاسیک ، از پنیر فتا، پنیر تازه و پودر پنیر گودا استفاده شده است.
مرحله سوم
در این مرحله از تهیه دیپ زیتون و پنیر نوبت به اضافه کردن پودر فلفل قرمز یا پاپریکا می رسد. حتی می توانید خودتان سس پاپریکا خانگی را در منزل از قبل آماده کنید. کار سختی هم نیست و به راحتی تهیه می گردد. اگر مایل بودید می توانید از فلفل دلمه ای تفت داده شده هم بهره ببرید. برای این کار کافیست فلفل دلمه ای خرد شده را همراه با یک قاشق چای خوری کره در تابه بریزید و روی شعله حرارت دهید. بعد از کمی هم زدن و حرارت دادن، پوست و تخمه های درون فلفل را جدا نموده و با استفاده از یک چنگال آن را له کنید. این پوره را به دیپ اضافه کنید. البته این مرحله کاملاً اختیاری است.
مرحله چهارم
بعد از آن که مواد را خوب با هم مخلوط کردید، روی آن را سلفون بکشید. برای کم تر از یک ساعت دیپ زیتون و پنیر را درون یخچال قرار دهید تا خوب خودش را بگیرد. بعد از این مدت دیپ شما آماده سرو می گردد.
فوت و فن های دیپ زیتون و پنیر
- برای استفاده از زیتون احتیاج به نوع خاصی نیست. شما از انواع زیتون در طرز تهیه دیپ زیتون و پنیر می توانید بهره ببرید. برای مثال، می توانید از زیتون دودی بهره ببرید تا چاشنی شما طعم دودی به خود بگیرد. البته در این مطلب از زیتون سبز کلاسیک استفاده شده است.
- این دیپ را می توانید همراه با انواع چیپس خانگی که خودتان درست کردید نوش جان کنید. دیپ پنیر و زیتون حتی با انواع کراکر از جمله: کراکر نمکی و آویشن؛ کراکر بروکلی و پنیر چدار، نان پیتا، ترتیلای خانگی هم خوشمزه می گردد. دیپ پنیر چاشنی انواع ساندویچ و فینگرفود است و یک چاشنی پرکاربرد برای غذاهای مختلف محسوب می گردد.