شربت گیاه راوند
به گزارش مجله معلمی، شربت گیاه راوند نوشیدنی است عطش را برطرف و قدرت و توان بدن را افزایش می دهد بعلاوه سیستم ایمنی بدن را هم تقویت و سم زدایی می نماید.

چند نکته راجع به شربت گیاهی راوند
احمد دانایی کارشناس گیاهان دارویی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه سمنان، با اشاره به مصادف شدن ماه مبارک رمضان با یکی از گرم ترین ماههای سال که در آن تعریق بدن به شدت بیشتر می گردد، اضافه کرد: استفاده از نوشیدنی هایی که عطش را برطرف و قدرت و توان بدن را افزایش می دهد در این ماه ضرورت دارد.وی شربت گیاهی راوند را یک شربت مفید برای ایام روزه داری بیان کرد و گفت: این شربت از عصاره چندین گیاه نظیر عصاره چای سبز، عصاره دارچین، برگ به لیمو و… تشکیل شده و به علت دارا بودن اسید گلورونیک، سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد.
دانایی بعلاوه گفت: شربت راوند به علت دارا بودن نوعی آنتی بیوتیک قوی باعث می گردد که مواد زائد و سموم بدن دفع گردد.
این کارشناس طب سنتی با بیان اینکه یکی از بیماری های شایع در ماه رمضان که از کمبود آب و املاح معدنی در بدن ایجاد می گردد تنبلی روده است، اضافه کرد:
شربت راوند به علت دارا بودن اسید گلورونیک، املاح معدنی، اسید سیتریک، ویتامین های گروه B ,و… در درمان این بیماری و جلوگیری از ابتلا به آن نقش مهمی را ایفا می نماید.
وی ادامه داد: از آنجا که طعم شربت راوند ترش مزه است، افراد بنا بر ذائقه خود می توانند آن را باعسل طبیعی شیرین نمایند.
دانایی گفت: در روزهای عادی برترین زمان مصرف این شربت قبل از صبحانه و عصرها است اما برای افراد روزه دار 30 دقیقه بعد از صرف افطار و در مرحله دوم بعد از وعده سحر زمان مناسبی برای نوشیدن این شربت گیاهی است.
وی اظهار کرد: اندازه مصرف معمول این شربت در هر وعده یک استکان معمولی است.
این کارشناس طب سنتی با اشاره به دیگر فوائد گیاه راوند اضافه کرد: جلوگیری از ریزش موها، چین و چروک پوست و سخت شدن رگها، مفاصل و عضلات از دیگر فوائد این گیاه دارویی است
منبع: سایت راستینه
منبع: راسخون