فلفل کاین در طب سنتی
به گزارش مجله معلمی، فلفل کاین یک ادویه پرکاربرد با سابقه طولانی است که در این مقاله به بعضی خواص آن میپردازیم.
خواص ضد قارچی
فلفل کاین شامل یک ترکیب شناخته شده به عنوان CAY-1، است که یک ترکیب ضد قارچی تازه به شمار می رود. مطالعات نشان داده اند که این ترکیب باعث جلوگیری از رشد قارچ می گردد.تسکین دردکاپسیکوم، که به عنوان کپسایسین نیز شناخته میگردد، در فلفل های کاین یافت می گردد و اغلب به صورت موضعی برای کاهش درد استفاده می گردد.
مطالعات نشان داده اند که پچ های کپسایسین می توانند درد عضلانی را کاهش دهند. کرم کپسایسین نیز در درمان درد مزمن موثر است.
بهبود سلامت قلب
مقاله ای که اخیرا در مجله آنالیز های انتقادی علوم غذایی منتشر شده است در خصوص توانایی کلسیم برای داشتن خواص محافظتی قلب بحث نموده است.ضد التهاب
ثاب شده است کپسایسین اثر ضد التهابی بر التهاب ناشی از آنتی ژن دارد.تقویت کننده متابولیسم
طبق یک مطالعه روی زنان تایلندی که در سال 2003 انجام شد، فلفل کاین ممکن است مقدار متابولیسم شما را نیز افزایش دهد، و ابزاری مهم برای کاهش وزن به شمار می رود.پیشگیری از عوارض دیابت
مطالعه ای در سال 2014 در مجله علوم دارویی پاکستان نشان داد که فلفل کاین ممکن است نقش مهمی در جلوگیری از عوارض ناشی از دیابت به علت اثرات ضد اکسیداسیون خود داشته باشد.پیشگیری از سرطان
مطالعه ای روی موش ها در سال 2001 نشان داد که فلفل کاین ممکن است دارای خواص ضد سرطانی باشد، و مانع از رشد تومورها در موش های آزمایشگاهی و مهار اثرات ویروس اپستین-بار گردد.کاهش فشار اکسیداتیو
مطالعه ای در سال 2013 نشان داد ترکیبی از کنسانتره چای سبز و کاپسیکوم می تواند به شدت استرس اکسیداتیو را که یکی از مهمترین عوامل ایجاد سرطان است، کاهش دهد.منبع: سایت راستینه
منبع: راسخون
انتشار: 26 آبان 1400
بروزرسانی: 26 آبان 1400
گردآورنده: moelmi.ir
شناسه مطلب: 157
به "فلفل کاین در طب سنتی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "فلفل کاین در طب سنتی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید