طرز تهیه باقلوای عربی، شیرینی آسان و مجلسی
به گزارش مجله معلمی، باقلوا ها از محبوب ترین شیرینی ها در منطقه خاورمیانه هستند. استانبولی، ایرانی یا عربی فرقی نمی کند، شیرینی دوست ها عاشق هر نوع آن هستند.
باقلوای عربی بر خلاف باقلوای استانبولی و ایرانی دستور پخت آسانی دارد و و برای تهیه آن حتی نیازی به فر هم نیست. به خاطر استفاده رشته شیرینی پزی در این مدل باقلوا، به آن باقلوای رشته ای هم می گویند.
مواد لازم
رشته عربی: یک بسته
کره: 50 گرم
شیرعسلی: نصف قوطی
خلال پسته و بادام: به اندازه لازم
پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
گلاب: یک قاشق غذاخوری
زعفران دم نموده: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا رشته ها را خرد کنید و داخل قابلمه با حرارت کم تفت دهید تا طلایی رنگ گردد. در همین حین زعفران دم نموده و پودر هل را به رشته ها اضافه کنید.
2. در ظرفی دیگر، کره آب شده و شیرعسلی و گلاب را ترکیب و آن را با رشته ها مخلوط کنید. مواد را داخل یک ظرف مسطح ریخته و با یاری قاشق آن را کاملا صاف و فشرده کنید. حالا روی آن را با خلال پسته و بادام تزئین کنید و با فویل یا سلفون بپوشانید. (می توانید از گردوی خرد شده یا پودر نارگیل هم بهره ببرید.)
3. اگر بخواهید باقلوای مدل لانه کبوتری درست کنید باید رشته ها را دور چنجال بپیچید و با دست سفت کنید و روی آن با مغز ها تزئین کنید.
4. باقلوای عربی شما پس از یک تا دو ساعت ماندن داخل یخچال آماده است. باقلوا را به تکه های کوچک برش دهید و در ظرف سرو کنید. می توانید از گل محمدی برای تزئین آن بهره ببرید.
5. رشته عربی را می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی و شیرینی پزی تهیه کنید.
منبع: ایرنا
منبع: فرارو