خواص برنج قهوه ای از درمان دیابت تا کاهش وزن

به گزارش مجله معلمی، در مقایسه با برنج سفید برنج قهوه ای به زمان پخت و آب بیشتری احتیاج دارد. توجه به این نکته لازم است که برنج قهوه ای به علت روغن های طبیعی موجود در سبوس، ماندگاری کوتا ه تری نیز نسبت به برنج سفید دارد.

خواص برنج قهوه ای از درمان دیابت تا کاهش وزن

خواص برنج قهوه ای بسیار متنوع و فراوان است. این برنج بر خلاف برنج سفید قسمت های مغذی خود را در فرآیند فرآوری از دست نداده است. با ما در مجله اینترنتی خبرنگاران همراه باشید تا از این خواص گسترده مطلع شوید.

چرا برنج قهوه ای انتخابی ایده آل است؟

برنج قهوه ای یک برنج سبوس دار است که لایه بیرونی سبوس، جوانه و اندوسپرم داخلی آن دست نخورده است، برخلاف برنج سفید که سبوس و جوانه آن حذف شده است. این یک جایگزین کمتر فرآوری شده و مغذی تر برای برنج سفید است.

لایه سبوس برنج قهوه ای سرشار از فیبر، ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است. این مواد مغذی اضافی مانند ویتامین های B، منیزیم و فسفر را فراهم می نماید. این میکروب حاوی چربی های سالم، ویتامین E و ترکیبات مفید مختلف است.

خواص برنج قهوه ای

برنج قهوه ای به علت حداقل فرآوری، ارزش غذایی بیشتری نسبت به برنج سفید حفظ می نماید. طعمی آجیلی و بافتی جویدنی دارد. برنج قهوه ای انتخاب سالم تری نسبت به برنج سفید است زیرا حاوی فیبر بیشتری است که به هضم غذا و تنظیم سطح قند خون یاری می نماید. بعلاوه برنج قهوه ای باعث افزایش آهسته تر و مداوم سطح قند خون می گردد.

1.مواد مغذی

برنج قهوه ای یک غذای مغذی است که چندین ماده مهم معدنی را فراهم می نماید. این ماده غذایی منبع خوبی از فیبر رژیمی است که حاوی فیبر محلول و نامحلول است که به هضم یاری نموده و روده را تقویت می نماید. بعلاوه حاوی مواد معدنی مانند منیزیم، فسفر و سلنیوم و =ویتامین هایی مانند ویتامین B (تیامین، نیاسین و ویتامین B6) است.

2.سرشار از آنتی اکسیدان

خواص برنج قهوه ای به مواد معدنی آن محدود نمی گردد چرا که حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی مانند ترکیبات فنولیک و فلاونوئیدهاست که به محافظت از بدن در برابر استرس اکسیداتیو و کاهش خطر بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی، سرطان و دیابت یاری می نماید.

3.شاخص گلیسمی پایین

در مقایسه با برنج سفید، برنج قهوه ای دارای شاخص گلیسمی (GI) پایین تری است، به این معنی که باعث افزایش آهسته تر و ثابت تر سطح قند خون می گردد. این مورد از خواص برنج قهوه ای باعث می گردد که برای افراد مبتلا به دیابت یا کسانی که قصد مدیریت سطح قند خون خود را دارند، گزینه مطلوبی باشد.

4.مدیریت وزن

محتوای فیبر موجود در برنج قهوه ای به تقویت احساس سیری یاری می نماید و به طور بالقوه به مدیریت وزن و کاهش خطر پرخوری منجر خواهد شد.

5.سلامت قلب

برنج قهوه ای به علت داشتن فیبر بالا و وجود ترکیبات محافظ قلب، برای سلامت قلب در نظر گرفته می گردد. مصرف برنج قهوه ای به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل ممکن است به کاهش سطح کلسترول، کاهش خطر بیماری قلبی و بهبود سلامت کلی قلب و عروق یاری کند.

6.سلامت گوارش

فیبر موجود در برنج قهوه ای با تسهیل حرکات منظم روده، هضم سالم را تقویت می نماید. خواص برنج قهوه ای به جلوگیری از یبوست و حمایت از سیستم گوارشی سالم یاری می نماید.

توجه به این نکته مهم است که برنج قهوه ای به علت داشتن لایه سالم سبو س دار، ممکن است در مقایسه با برنج سفید، زمان بیشتری برای پخت احتیاج داشته باشد. علاوه بر این، افراد مبتلا به بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن باید اطمینان حاصل نمایند که برنج قهوه ای فاقد گلوتن را برای جلوگیری از هرگونه حساسیت احتمالی انتخاب نمایند.

به طور کلی، خواص برنج قهوه ای در رژیم غذایی فواید سلامتی متعددی داشته و به یک برنامه غذایی کامل و مغذی یاری می نماید.

پیشنهاد مطالعه: آیا مضرات گوشت سفید از گوشت قرمز بیشتر است؟ را بخوانید.منبع: پیام دلتا
انتشار: 24 خرداد 1402 بروزرسانی: 24 خرداد 1402 گردآورنده: moelmi.ir شناسه مطلب: 553

به "خواص برنج قهوه ای از درمان دیابت تا کاهش وزن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص برنج قهوه ای از درمان دیابت تا کاهش وزن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید