عجیب ترین طراحی داخلی فضای هواپیما

به گزارش مجله معلمی، یک تیم از داوران، در بخش مجزایی به نام متخصصان صنایع داخلی هواپیما، بیش از 100 طراحی داخلی، از 22 کشور دنیا را قضاوت می کردند. هدف از این کار، تشخیص ایده های جدیدی بود که بتواند به سرعت، در هواپیماهای سراسر دنیا پیاده سازی بشود.

عجیب ترین طراحی داخلی فضای هواپیما

نوآوری و اکتشاف

در بخش ایده پردازیِ کابین هواپیما، جایزه، به ایده ای به نام Lower Deck Pax Experience Modules (واحدهای آرامِ طبقه پایین) تعلق گرفت؛ ایده ای که از طریق شرکت تولید کننده تجهیزات هواپیماییِ ایرباس، با همکاری کمپانی فرانسویِ سافران ارائه شده بود.

این دو نیروگاه هوایی، به خاطر محفظه هایی که در کابین بار طراحی کرده بود تا به جای مورد نیاز مسافران در فضای زیر کابینِ معمولی هواپیما وسعت ببخشد، شایسته دریافت این جایزه تشخیص داده شدند.

مسئول پروژه های ابتکاری در شرکت سافرون، سباستین سیونیون و مسئول تولید کابین از شرکت ایرباس، یعنی فردریک میزل اعلام کردند که دریافت این جایزه، کمک بزرگی برای پیشبرد و ارتقای طراحیِ این تیم؛ طراحیی که از روی کاغذ شروع می شود و به آسمان می رسد است.طراحان توضیح دادند که نکته اصلی ایده، این بوده که فضایی آرام و تاریک برای مسافران ایجاد شود تا خواب راحتی داشته باشند و این فضای اضافه، از محلی تامین شود که تا کنون برای مسافر بلااستفاده بوده است.

تصمیم این که چطور این ایده اجرایی به مسافران فروخته شود، بر عهده خود ایرلاین است. شاید مسافر، فقط موقع خواب به بخش پایینی برود یا این امکان را داشته باشد که تمام طول سفر را در همین کابینِ بدون پنجره، بگذراند.

شرکت های ایده پرداز می گویند که بسکمک از مسافران، مشتاق استفاده از این ابتکار خواهند شد، مخصوصا اگر قیمت آن، طوری باشد که در رده بلیط های اکونومی، قرار بگیرد. میزل می گوید: چیزی که ما درباره این پروژه می گوییم، این است که آرزوی همه ما این است که وقتی با بلیط اکونومی سفر می کنیم یک خواب راحت داشته باشیم، و من فکر می کنم این پیشنهاد واقعا ارزش آن را دارد که مطرح شود و به نام یک گزینه به خدمات سفر اضافه شود.

میزل و سیونیون واقف هستند که این تجربه، برای مسافرانی که مشکل کلاستروفوبیا (توهم و ترس از فضاهای تنگ و بسته) دارند عملی نیست، اما در غیر این صورت و برای سایر افراد، تجربه دلپذیری خواهد بود.

حالا، آیا این امکان می تواند به زودی در بلیط ها ثبت شود و مورد استفاده قرار بگیرد؟ تصمیم این موضوع هم بر عهده خود ایرلاین ها است. ما همین الان هم آماده ایم، که اگر ایرلاین ها در ماه جاری تصمیمشان را بگیرند، می توانیم پروژه را در سال 2021 اجرایی کنیم.

سفر راحت

برای برخورداری از تجربه ای راحت تر در کابین، یک بخش تنظیمات سخت افزاریِ آسایش مسافر هم در نظر گرفته شده، که از طریق کمپانی RECARO طراحی و در بخش مرتبط به فعالیت خودش، برنده جایزه هم شده است.

واحد تولید این شرکت آلمانی که به خاطر سابقه طولانی در طراحی و ساخت صندلی های اقتصادی شناخته می شود، برای توضیح ایده خود از این عبارت استفاده کرده است: خوابی راحت بر فراز ابرها، که با یک قطعه محافظ گردنِ مسافر و کوسن های قابل تنظیم، برای راحتی شرایط کمر، کامل می شود.

مسافرانی که در زمان کاهش نور کابین می خواهند راحت تر مطالعه کنند، باید از محصولات شرکت Collins Aerospace تشکر کنند؛ شرکتی که در شاخه مواد و قطعات، جایزه را از آن خود کرد.

ایده های خیال پردازانه

در بخش ایده های خیال پردازانه، شرکت Paperclip Design، برای سوییت های طاووسی خود جایزه را به خانه برد؛ سوییت هایی با ایده پردازی فوق لاکچری و بسیار راحت که به کابین های فرست کلاس این امکان را می دهد تا بنا به نیازهای مسافر تغییر چیدمان داشته باشند.

ایده آنها، با استفاده از یک تخت خوابِ تاشو، به یک کوپه خانوادگی اجازه می دهد که سوییت خود را به راحتی به یک فضای سه خوابه تبدیل کنند.

در شاخه دانشگاه، سانگ سئوک لی، از دانشگاه هانگیکِ کره جنوبی، برای ایده یکی برای همه برنده جایزه شد؛ ایده ای که در همراهی و تکمیلِ کار تولیدکنندگان صندلی Adient، طراحی شده بود. لی، روشی را تصور کرده بود که در آن، مسافران کلاس های مختلف، در قالب الگویی تتریس مانند، بتوانند در کنار هم جا بگیرند (بر خلاف سیستم رایج که مسافران فرست کلاس در جلوی هواپیما هستند و دیگران در ردیف های عقب تر).

برندگان جوایز Crystal Cabin 2019

ایده های مربوط به کابین: Lower Deck Pax Experience Modules (واحدهای آرامِ طبقه پایین)، محصولِ ایرباس با همکاری سافران.

سیستم های مربوط به کابین: M-Flex Duet ، محصولِ Collins Aerospace.

کابین سبز، سالم، ایمن و محیطی: ایده های Air New Zealand SkyCouch Infant و Child Improvements ، محصولِ خطوط هوایی نیوزیلند (Air New Zealand)

تفریح های حین پرواز (IFEC): تفریح برای همه ، محصولِ شرکت های United Airlines با همکاری Panasonic Avionics.

مواد و قطعات: نورهایuLED مخصوص مطالعه، محصولِ Collins Aerospace.

دانشگاه: یکی برای همه، محصولِ دانشگاه هانگیک، با همکاری ADIENT.

ایده های خیال پردازانه: سوییت های طاووس، محصولِ Paperclip Design Limited.

منبع: CNN

منبع: گردشبان
انتشار: 19 مرداد 1400 بروزرسانی: 19 مرداد 1400 گردآورنده: moelmi.ir شناسه مطلب: 50

به "عجیب ترین طراحی داخلی فضای هواپیما" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عجیب ترین طراحی داخلی فضای هواپیما"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید