جشنواره غذای اکو، جاده ابریشم، اتفاقی بزرگ در حوزه گردشگری

به گزارش مجله معلمی، بنا به اعلام معاون گردشگری کشور، جشنواره غذای اکو-جاده ابریشم اتفاق بزرگی در حوزه گردشگری و فرصتی برای معرفی ظرفیت های هر یک از استان های کشور است.

جشنواره غذای اکو، جاده ابریشم، اتفاقی بزرگ در حوزه گردشگری

محمد محب خدایی معاون توریستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و توریستی شامگاه پنجشنبه 13 اردیبهشت در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره بین المللی غذای اکو-جاده ابریشم در زنجان گفت:

با همتی که مسئولان استان زنجان به خرج دادند، این اتفاق مهم توریستی رخ داد تا اکو برای تمدید این برنامه در سال های آینده در زنجان بیشتر پیشگام باشد و ثابت تر عمل کند.

وی افزود:

ما در سطح کشور باید بیشترین اشتغال را در بخش توریستی ایجاد کنیم.

او افزود:

امیدواریم با این همت و تلاشی که در زنجان وجود دارد، در آینده نزدیک بتوان شاهد حضور بیشتر توریستان بود.

معاون توریستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و توریستی ادامه داد:

نزدیکی زنجان به تهران که یکی از استان های مهم توریست فرصت کشور است، حضور بیشتری برای استفاده از ظرفیت های بی بدیل تاریخی و طبیعی زنجان در بازه های زمانی مختلف رقم خواهد زد.

او اعلام کرد:

امروز شاهدیم که کشورهای متعددی با مشترکاتی در کنار هم هستند و یک ذائقه و هنر را به نمایش می گذارند و همین موضوع هم موجب شده تا در زنجان بتواند چنین رویداد مهمی بود.

معاون توریستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و توریستی استان زنجان گفت:

امید می رود این همدل بودن در همه حوزه ها شکل گیرد، استعدادهای بزرگی در تمام استان ها وجود دارد و در آینده نزدیک این ظرفیت ها یاری نمایند تا کشور شاهد افزایش توریستان داخلی و خارجی باشد.

منبع: کجارو / میراث آریا
انتشار: 28 آبان 1403 بروزرسانی: 28 آبان 1403 گردآورنده: moelmi.ir شناسه مطلب: 661

به "جشنواره غذای اکو، جاده ابریشم، اتفاقی بزرگ در حوزه گردشگری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جشنواره غذای اکو، جاده ابریشم، اتفاقی بزرگ در حوزه گردشگری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید