جشنواره غذای اکو، جاده ابریشم، اتفاقی بزرگ در حوزه گردشگری
به گزارش مجله معلمی، بنا به اعلام معاون گردشگری کشور، جشنواره غذای اکو-جاده ابریشم اتفاق بزرگی در حوزه گردشگری و فرصتی برای معرفی ظرفیت های هر یک از استان های کشور است.
محمد محب خدایی معاون توریستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و توریستی شامگاه پنجشنبه 13 اردیبهشت در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره بین المللی غذای اکو-جاده ابریشم در زنجان گفت:
با همتی که مسئولان استان زنجان به خرج دادند، این اتفاق مهم توریستی رخ داد تا اکو برای تمدید این برنامه در سال های آینده در زنجان بیشتر پیشگام باشد و ثابت تر عمل کند.
وی افزود:
ما در سطح کشور باید بیشترین اشتغال را در بخش توریستی ایجاد کنیم.
او افزود:
امیدواریم با این همت و تلاشی که در زنجان وجود دارد، در آینده نزدیک بتوان شاهد حضور بیشتر توریستان بود.
معاون توریستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و توریستی ادامه داد:
نزدیکی زنجان به تهران که یکی از استان های مهم توریست فرصت کشور است، حضور بیشتری برای استفاده از ظرفیت های بی بدیل تاریخی و طبیعی زنجان در بازه های زمانی مختلف رقم خواهد زد.
او اعلام کرد:
امروز شاهدیم که کشورهای متعددی با مشترکاتی در کنار هم هستند و یک ذائقه و هنر را به نمایش می گذارند و همین موضوع هم موجب شده تا در زنجان بتواند چنین رویداد مهمی بود.
معاون توریستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و توریستی استان زنجان گفت:
امید می رود این همدل بودن در همه حوزه ها شکل گیرد، استعدادهای بزرگی در تمام استان ها وجود دارد و در آینده نزدیک این ظرفیت ها یاری نمایند تا کشور شاهد افزایش توریستان داخلی و خارجی باشد.
منبع: کجارو / میراث آریا