مقاله: رم DDR5 چقدر از DDR4 سریع تر است و چه تفاوت های مهمی با آن دارد؟
به گزارش مجله معلمی، اگر به هر علتی به زودی باید سیستم نوی خریداری کنید، پس رم های DDR4 و پردازنده های موجود در بازار تمام احتیاجهای شما را می توانند رفع نمایند. همان طور که گفتیم رم های DDR5 احتمالا از همان ابتدا برای سرورها و زیرساخت های سازمان ها با استقبال روبرو می شوند ولی این موضوع لزوما به این معنا نیست که کاربران معمولی هم خیلی زود باید به استفاده از آن ها روی بیاورند.

در رابطه با پردازنده های AMD هم این شرکت هنوز تاریخ تعیینی برای عرضه پردازنده های نو سازگار با استاندارد DDR5 اعلام نکرده است. اما اغلب کاربران انتظار دارند که این شرکت در سال 2022 از پردازنده های فوق رونمایی کند.
در کنار سرعت 4800 مگاهرتز یا بالاتر، احتمالا رم های DDR5 مبتنی بر سرعت حدود 3200 مگاهرتز یا کمتر هم راهی بازار خواهند شد. از طرف دیگر خبرهایی برای ساخت رم های مبتنی بر سرعت 8400 مگاهرتز به گوش می رسد که سرعت شگفت انگیزی محسوب می گردد ولی هنوز تعیین نیست که چنین رم هایی چه زمانی وارد مرحله فراوری انبوه می شوند.
از طرف دیگر، به نظر می رسد ماژول های رم 16 گیگابایتی همه گیر خواهند شد. اگرچه بعضی شرکت ها مانند TeamGroup می خواهند رم های 16 گیگابایتی را به صورت گسترده راهی بازار نمایند، اما از طرف دیگر با شرکت هایی مانند ADATA روبه رو هستیم که ساخت رم های 8 گیگابایتی DDR5 را کنار نمی گذارند.
منبع مقاله: رم DDR5 چقدر از DDR4 سریع تر است و چه تفاوت های مهمی با آن دارد؟